Over mij


Ik ben BIG geregistreerd Psychotherapeut, gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie.  Mijn behandelingen richten zich op een breed spectrum van psychische klachten en emotionele problemen bij volwassenen. 


Opleiding en werkervaring

Na de studie psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, heb ik in Leiden de master klinische psychologie afgerond. Tijdens de studie heb ik werkervaring opgedaan als neuropsycholoog aan het universiteitsziekenhuis Charité te Berlijn met de focus op neuropsychologisch onderzoek bij patiënten met Multiple Sclerosis (MS).
In 2015 heb ik de 4-jarige postdoctorale opleiding tot psychotherapeut in Bremen (Duitsland) gevolgd. Hier heb ik veel geleerd over het behandelen van psychische stoornissen in een ambulante setting. Daarnaast was ik ook werkzaam als psycholoog in de psychiatrische instelling Karl-Jaspers in Bad Zwischenahn bij Oldenburg, op de afdeling voor zware en chronische depressies. Van 2020 - 2022 heb ik bij Empower Psychotherapie in Groningen gewerkt en volgde parallel een opleiding bij de RINO groep in Utrecht, gericht op psychodynamische behandelingen.

Naast de opleidingen heb ik in de loop der jaren diverse cursussen gevolgd, waaronder DGT (Dialectische Gedragstherapie),  CBASP (Cognitive Behavioral Analysis System of Psychotherapy), groepstherapie, ontspanningstherapie en medische hypnotherapie.